Naš uticaj

Ovo ste Vi omogućili

Donacije knjiga

Svaki put kada napravite porudžbinu, mi smo u mogućnosti da izdvojimo i doniramo jednu knjigu.

Knjige doniramo raznim neprofitnim organizacijama, a neke od njih možete pogledati ispod.

Ako znate neku humanitarnu organizaciju, udruženje ili biblioteku kojoj bi naša pomoć značila, budite slobodni da nas kontaktirate sa predlogom.

Očuvanje životne sredine

Lavirint pruža novi život polovnim knjigama, kao rezultat smanjuje se broj posečenog drveća potrebnog za pravljenje knjiga.

Dok se takođe smanjuje količina zagađenja vazduha koje nastaje tokom proizvodnje papira i mastila.

Neka od udruženja kojima pomažemo

Udruženje ljubitelja životinja i prirode Zelene šape...

…organiyuje razne akcije u cilju zaštite prirode, ali se bave i brigom o životinjama. Novac im je najviše potreban za izmirivanje veterinarskih dugova i hranu za životinje o kojima brinu.

Knjige koje im doniramo možete kupiti na njihovoj Facebook stranici ili na njihovom štandu u Zrenjaninu.

Udruženje "Zagrljaj i ljubav za svako dete"

Bavi se humanitarnim radom, prikupljanjem pomoći socijalno ugrođenim porodicama, teško oboleloj deci i starim licima, očuvanjem i unapređenjem životne sredine i bavljenjem društveno korisnim radom.

Svaki vid pomoći je dobrodošao, a sve je transparentno u našoj FB grupi „Загрљај и љубав за свако дете💜“ kao i na instagram stranici @zagrljajiljubavzasvakodete. Kao i Facebook grupa „🌸 DONIRAJ 📚 KUPI 🌸„, gde su postavljene sve dostupne knjige koje se prodaju u humanitarne svrhe.

Za sve naše kupce i prijatelje

Reči nisu dovoljne da izrazimo svu zahvalnost na podršci koju nam pružate! Ako ste nekada kupovali kod nas, sigurno znate koliko se trudimo da cene knjiga budu najniže na tržištu, a dostava brza i efikasna.

Voditi i izgraditi biznis od nule u ovom trenutku nije lak posao. Svaka Vaša kupovina nam pomaže da nastavimo dalje i da Vam donosimo odlične knjige po povoljnim cenama, kao i da ostvarimo naš san i postanemo najvoljenija i najuspešnija knjižara u Srbiji.