Otkup

Otkup

Brzo i lako prodajte vaše knjige!

Prodaja knjiga koje vam više nisu potrebne je odlična prilika da napravite malo prostora i zaradite nešto novca. Svako ko unapred zna za takvu mogućnost, trebalo bi pažljivo da postupa sa svojim knjigama, kako ne bi izgubile vrednost, čak i nakon čitanja.

Kako funkcioniše otkup knjiga?

Prodaja knjiga Lavirintu je laka, brza i neće vas koštati apsolutno ništa. Jednostavno sortirajte vaše knjige i napravite par fotografija. Možete ih slikati sve na gomili, na polici ili kako god vam odgovara, samo je potrebno da naslovi knjiga mogu da se pročitaju. Fotografije možete poslati na neku od kontakt formi ispod. Ako želite, možete dati predlog cene koja vam odgovara. Nakon toga, mi vam se uskoro javljamo sa našom ponudom.

Kupujemo sve vrste knjiga, osim školskih lektira i udžbenika. Takođe, ne prihvatamo knjige koje su iscepane, išarane, ili kojima fale stranice. Ukoliko knjige imaju neka veća fizička oštećenja, koja ne utiču na čitanje, molimo vas da nam to prilikom dostavljanja fotografija naglasite.

Kada postignemo dogovor, dobijate dokument koji možete odštampati na kućnom štampaču, ili u bilo kojoj kopirnici, na kojem popunjavate vaše podatke i ubacujete ga u kutiju zajedno sa knjigama, koje nama šaljete brzom poštom.

Pošiljku možete odneti do vaše pošte, ili je kurir može pokupiti na vašoj adresi. Sve troškove isporuke pokrivamo mi.

Čim knjige stignu u lokal, naše osoblje ih proverava i vrši uplatu istog dana u banci.

Lavirintu možete da prodate koliko god knjiga želite, pod uslovom da je dostignuta minimalna otkupna vrednost od 1500 dinara.

Kako pravilno fotografisati knjige?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta pristaješ na upotrebu kolačića.